10/09/2011

Sunday Syndrome

Assalamuaikum dan Selamat Bercuti. :)

Hari dah nak masuk petang dah pukul 12 tengah hari ko masih berada atas katil puaka dibuai mimpi-mimpi indah. Ko mimpi makan gulai tempoyak ikan patin, makan dengan lahap sebab dah pukul 12 siapa tak lapar. Tapi realitinya bila ko bangun tido ko lap air liur basi sebagai bekpes lunch yang lazat.

Ko habiskan masa dalam shower dengan menyental rambut ko ala ala korea gitu dengan mata ko masih tertutup rapat. Ko berangan mandi kat dalam suiming pool sambil buat aksi-aksi renang berirama. Realitinya setitik air pun tak kena kan badan ko sebab ko malas nak mandi.
Berjalan ke ampai baju dah macam orang mabuk, ko berangan menggunakan super power ultramen untuk jemur baju ko dan melawan angry bird dan green piggy. Tapi realitinya ko tak pernah basuh baju hujung minggu sebab ko tak ada masa untuk itu semua. 
Depan rezki dan awek ko buat hal. Ko banyangkan ko makan lamb chop berdua kat restoran mewah. Realitinya ko masih lagi tidur, nasi yang ko ambil tadi langau dah sebat dan awek ko makan hati dah siap pegang garpu nak korek biji mata ko.

Itu pucanya dari....




Nie semua gara-gara semalam ko telah berjimba-jimba dengan kekawan ko main game guna WLAN kampus....

ps:// hahaha pepahal enjoy ur weekend dan pandai-pandailah nak bagi-bagi masa.... 





  

2 comments:

eyqa amin said...

heavennye idop koe~~~~

Edy Fee said...

sempoi letak rmbut palsu kat katun..k pop sgt/.hehehhee
best hiduop