5/08/2011

Lurve You So Much

Assalamuaikum
dan 
hye semua...


Bah strees to the point, today i would like to make a special post MySpace to my IBU. 
First sekali, aku nak berasa begitu bersyukur kepada Allah yang telah beri aku ruang dan peluang untuk mengenal erti kehidupan di dunia ini.
Keluarnya aku dari perut ibu setelah hampir 9 bulan lebih di dalam kandungannya kerana ibu sangat mengasihi aku dan sehigga kini seawal usia 20 tahun aku sudah pun dewasa kerana atas kasih sayang seorang ibu.
Kadang-kadang aku selalu marah ibu buat aku benci akan dia tetapi bila aku muhasabah diri ini balik semuanya ada kebaikan buat diri aku sendiriMySpace.

IBU.... (kat Sabah say mamak)

Terima kasih kerana telah:
  • Pengorbanan yang Ibu telah lakukan demi anak-anak dan suami tercintaMySpace.
  • Always ingatkan supaya "jangan lupa solat".
  • Always pakar motivasi cam dr fadilah cometome.
  • Send me far away, coz boleh tengok tempat orang (Sabah).
  • Senang citer, thanks for everythings. 
Pesan buat Ibu:
  • Take care ur health mom, (jangan xde selera makan lagi).
  • Jadi Cikgu yang baik ngan anak murid.
  • I miss ibu so much (ikan pari asam pedas satu boleh?MySpace)
  • I known, you are so so so so loving MySpace.
Last sekali kiriman:

"Ya Allah! Ampunilah bagiku segala dosaku dan juga dosa dua ibu bapaku dan kasihanilah mereka keduanya sebagaimana mereka memelihara dan mendidikku di masa kecil."


 Selamat Hari Ibu

Pic nie time ibu konvo, mom i am next owkey...

P/S: Happy mother day and sayang lah parents korang sebagaimana pengorbanan dan kasih sayang mereka kat korang semua.MySpace .








2 comments:

eyqa amin said...

slamat hari ibu too mus....
me...love my ibu to0~~~
lalalala

Muhammad Mustaqim Razali said...

selamat hari ibu gak..
lalalala...
good lux for the final sem exam k..