2/14/2012

Sesuatu yang Terindah-Kapalai *& Mabul #2

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.

Curi-curi update dalam kelas math, kasi hilang mengantuk kalau jari jemari menaip sesuatu.

 Penyu hijau menikmati renangan terapung yang baru dipelajari
 Tengah syok syok snorkeling tetiba jer hujan, spoil mood.
 Hujan lebat bukan halangan untuk menikmati keindahan dasar laut yang terindah ciptaan yang Maha Esa, Subahannallah, sumpah cantik macam dekat dalam television ikannya, batu karangnya.
 Masih tak puas puas melihat yang terindah di dasar laut, ohsome.
 Nice, anak abah membantu auntie yang dalam keadaaan yang semput, hahahaha
 Kalau tak silap guwa nie dah kat Mabul, pemandangan dasar laut lagi cantik dan mengujakan
 The Trio Unie
 Guwa yang gelap akan tetap terus gelap.
 Anak abah yang paling selekeh, aktiviti ronda-ronda sekitar Pulau Mabul, tengok kampung orang.
 Dah macam romnbongan sekolah.
 Mybeautiful so sweet. huhuhuhhu
 Menurut cerita yang nie bekas pelantar minyak. Siyes cantik view nie.
 Terkejar atau mengejar?
 Badak melompat.
 Mybeautiful got a new ohsome gitf.
 Ada ikan kering ek, boleh dibeli bawak balik.
 Rumate guwa try buat bising kat kampuang orang, buat malu jer..
 Cantikkan pantai kat sini, susah nak cari kat tempat lain
Dua orang pelancong asing cuba buat marathon sepanjang pantai, ahaksss. 

Owkeh owkeh itu sahaja untuk kali nie.
Terima kasih kerana sudi membaca ini.:)

               

4 comments:

eyqa amin said...

da mcm korunkk p berenang dari kapalai ke mabul..huh! tuff kowt.
hehe

Muhammad Mustaqim Razali said...

ahah macam..hahaha
tapi tak kuasa kitaorng kn berenang sampai mabul. Nek boat lompat2 lagi tuweee smpai leper punggung.

Muhammad Mustaqim Razali said...

ahah macam..hahaha
tapi tak kuasa kitaorng kn berenang sampai mabul. Nek boat lompat2 lagi tuweee smpai leper punggung.

hawiz said...

wahh...fun giler!