2/19/2011

Green Day OF Saturday


 Green Day OF Saturday 

Hulllaaaaa Korang semua....

Tetiba jer aku hari mengedikan diri untuk kebun mengebun pada waktu tengahari tadi. Kerja kerja memindahkan anak pokok limau nie ke dalam pasu, niat sebenar nak menyelamatkan dia dari dicabut oleh pakcik pakcik cleaner nanti.  Proses yang merumitkan tapi best lah kot ( buhasan giler time nie mmg dah tak da keje lain).




Agak susah nak dicabut...


Akhirnya dapat kuar gak...

Pasu free cilok kat depan asrama..



Berjaya menyumbatkan nya dalam pasu...

Harap2 tumbuh ngn sihat lah gamaknya pas nie...

P/S: Berkebun lebih baik dr berFB...

5 comments:

krole said...

wuahhh!!jom bercucuk tanam ngeee~

Muhammad Mustaqim Razali said...

jommmmmm add hobi baru lak....

krole said...

bro krole ade tips...pe kate ruangan komen bro ni buat pop up pnye..msti gmpak~ngeee..sekadar berkongsi pendapat ngee~

Muhammad Mustaqim Razali said...

thanks so much atas tips tue... :)
idea yg bernas lagi bergeliga tue.. hehehe
owkey nanti aku try buat...

Muhammad Mustaqim Razali said...

klu ade apa2 tips lagi jgn lupa bgtaw lagi k...